ANKARA / HAYMANA - Nuri Bektaş Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında kardeş okulumuz Tirebolu Anadolu Lisesi öğrencilerimizi okulumuzda misafir ettik.

Sakarya Meydan Muharebesinde gönüllü olarak görev alan Topal Osman Ağa VeHüseyin Avni ALPARSLAN komutasındaki 42. ve 45. Alayların  ilçemizde bulunan şehitliklerini ziyaret edeerek atalarına minnet ve şükranlarını sunan kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.Yine BEKLERİZ.

Ekm

Mevlidi nebi haftası kapsamında  Haymana Müftüsü  Abdullah YALMAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle Paygamberimizin hayatı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.Kendisine bu ziyareti için teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizle hazırladığımız “15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü”  programını okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu.

Emeğii geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda 12 sınıf öğrencilerimizin velileri ile  toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda tyt ve ayt sınavlarına yönelik bilgilendirmeler yapılıp veli öğretmen okul iş birliği sağlandı. Toplantıda okul kuralları ve  devamsızlık  konuları üzerinde de duruldu

Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkürler

Ock

"Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında "Dijitalleşme ve Yeni Eğitim Yaklaşımları" konulu ilk bilimsel toplantımızı OSTİM Teknik Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Yücel TEKİN'in katılımıyla gerçekleştirdik.